Hírek

A Föld népességének növekedésével és az ebből következő egyre mértéktelenebb, ismétlődő fogyasztással az olyan fogalmak, mint fenntartható fejlődés, környezettudatosság, ökológiai lábnyom egyre fontosabbá válnak, ha azt szeretnénk, hogy Bolygónk még nemzedékek múlva is élhető hely legyen. Az eldobható eszközök korszakának fénykorán olyan termékeket szeretnénk létrehozni, amikből csak egyet kell vásárolnunk egy élet során.

Az Remlide termékek tervezése és gyártása során egyaránt a megbízhatóság és az időtállóság a legfontosabb szempont. Minden egyes felhasznált technológiát úgy választottunk meg, hogy a lehető legnagyobb mértékben növelje a termék élettartamát és környezeti hatásoknak történő ellenálló képességét. Köszönhetően a vezeték nélküli, illetve napelemes töltésnek valamint a kapacitív érintőpanelnek, termékünk hermetikusan zárt szerkezetet képez, melybe nem juthat be sem folyadék, sem pedig gáz. A benne rejlő technológiáknak hála egyáltalán nem tartalmaz mozgó alkatrészt, mely szintén az élettartamot hivatott növelni. Első termékünk, a képen látható Flare 250 magában hordozza azon tulajdonságokat, melyek szinte elpusztíthatatlan társsá teszik a legextrémebb körülmények között is.

Szabadalmaztatott termékünk olyan technológiák ötvözésével jött létre, mint a vezeték nélküli és napelemes töltés, kapacitív érintőpanellel való működtetés, ultrakapacitással történő energiatárolás, valamint nagy teljesítményű LED általi fénykibocsátás. Ezeket a technológiákat egy UV-stabil műgyanta házba helyezve termékünk teljes mértékben elszigetelté válik a környezeti hatásoktól, ezzel párhuzamosan azonban a fény képes mindkét irányba közlekedni a műgyantán keresztül, sőt a vezeték nélküli töltés és a kapacitív kapcsoló is működtethető a bevonaton keresztül.

A mozgó alkatrészek teljes hiánya valamint a hermetikusan zárt szerkezetnek hála a Flare 250 ellenáll szinte minden gyakorlatban előforduló környezeti hatásnak, sőt szerkezete akár még extrém túlnyomás illetve vákuum mellett sem sérül. A teljesség igénye nélkül felsoroltuk a leggyakoribb környezeti hatásokat, melyeket termékünk gond nélkül elvisel.

Minden termékünket három alapvető tervezési axióma szerint hozzuk létre:

  • Nincs mozgó alkatrész
  • Hermetikusan zárt szerkezet
  • A felhasznált alkatrészek élettartama legalább 100 000 óra / 100 000 ciklus

Nem titkolt célunk, hogy olyan termékeket hozzunk létre vevőink számára, melyeket akár 500 évre föld alá temetve, megtalálásuk után továbbra is működőképesek maradnak.


Ha szeretne a projekttel kapcsolatos hírekről e-mailben értesülni, esetleg szeretne értesítést kapni ha a termékeink már elérhetőek, iratkozzon fel hírlevelünkre! A négyzet bepipálásával elfogadja Adatvédelmi irányelveinket.

I agree with the Privacy policy
E-mail címét nem fogjuk eladni senkinek és SPAM-eket sem fogunk küldeni.


Ha szeretne a projekttel kapcsolatos hírekről e-mailben értesülni, esetleg szeretne értesítést kapni ha a termékeink már elérhetőek, iratkozzon fel hírlevelünkre! A négyzet bepipálásával elfogadja Adatvédelmi irányelveinket.

E-mail címét nem fogjuk eladni senkinek és SPAM-eket sem fogunk küldeni.

Remlide

Adatvédelem | Irányelvek | Általános Szerződési Feltételek | ©2016-2018 Remlide Inc. Minden jog fenntartva. | Honlap: Joomla & JD NewYork